Pershtatja me aparatet e degjimit

Pershtatja me aparatet e degjimit

Shumë njerëz që përdorin aparate dëgjimi i mbajnë ato për një kohë të gjatë,  veçanërisht ato që drejtojnë një jetë aktive shoqërore. Sidoqoftë, nëse sapo keni filluar të përdorni aparate dëgjimi ose dëshironi të filloni t’i vini ato më shpesh, periudha kalimtare mund...

Sa kushton nje aparat degjimi!? CMIMET!

Sa kushton nje aparat degjimi!? CMIMET!

CMIMET! Pyetja më e shpeshtë e përdorusve është çmimi i aparateve te degjimit. Nuk është befasuese sepse aparatet për dëgjim nuk janë temë kryesore dhe publiku i gjerë nuk di shumë për to. Duke e pasur parasysh situatën ekonomike dhe standartin e qytetarëve në shtet...

Humbja e dëgjimit tek të moshuarit

Humbja e dëgjimit tek të moshuarit

Rreziku i humbjes së dëgjimit në përgjithësi rritet me moshën dhe sipas të dhënave të Organizatës Botërore të Shëndetit (OBSH) prek 25 % e të moshuarëve mbi 60 vjeç. Humbja mund të jetë graduale ose e papritmas dhe prek njërin ose të dy veshët! Presbycusis...