KUSH JEMI

Objektivi jone eshte tju rikthejme degjimin!

Objektivi i Klinikes Otofon eshte te permisoje kualitetin e jeteses te individeve qe kane humbur ose kane problem me degjimin. Permes profesionalizmit te bashkepuntoreve tane dhe zhvillimit te teknologjive te reja qe disponojme, ju mbeshtesim drejt nje rrugedalje per problemet e shkaktuara nga mos degjimi.Otofon eshte kompania lider ne montimin e aparateve te degjimit.


Qendra Otofon gjendet ne Tirane ne adresen: Rr. Qemal Stafa Nr. 5(20m mbi Ambulancen Qendrore) Tirane. Hapsirat jane te pajisura me aparatura audiologjike me te zhvilluara dhe qe perdoren nga teknike audioproteiste sikurse dhe mjeke te specializuar ORL. Kjo ne menyre qe te sigurohet nje sherbim komplet e profesional. Ne qendren tone pervec ekzaminimeve audiologjike, vihen edhe aparate degjimi te cilisise se larte.

GJITHASHTU

E veçanta e klinikës sonë

Our center, built on a strong foundation of Italian experience, brings to Albania the advantages of the latest technology of examination and treatment of any problem that is closely related to hearing. These new methods of examination mark an important step in increasing the quality of service, because we think that hearing is a human right and deserves a high quality service.

Objektivi, mbi të cilin qendra jonë nuk bën asnjë kompromis, është që përmes profesionalizmit, eksperiencës dhe bashkëpunimit të vazhdueshëm me specialistë të tjerë, të përmirësojë jetën e indvidëve që mbartin probleme me dëgjimin. Çdo pjesëtar i stafit tonë mjekësor jep kontributin e çmuar në aplikimin korrekt të një diagnoze dhe në suksesin e ndjekjes së mëtejshme të saj. Për të lehtësuar diagnostikimin e hershëm të një uljeje të dëgjimit, në mënyrë që protezimi të jetë sa më i suksesshëm, kemi ndërmarrë disa nisma:

0 %
PACIENTE TE KENAQUR
0
PACIENTE TE PROTEZUAR
0
Audiological Visit
0
VJET EKSPERIENCE

Telefononi ne 0689053168

E Hene 8:00 AM - 5:00 PM
E Marte 8:00 AM - 5:00 PM
E Merkure 8:00 AM - 5:00 PM
E Enjte 8:00 AM - 5:00 PM
E Premte 8:00 AM - 5:00 PM
E Shtune 8:00 AM - 5:00 PM
E Diele Mbyllur
en_USEnglish