Qendra e degjimit Otofon

Aparate e dëgjimi për çdo nevojë dëgjimi.

Aparatet e dëgjimit të gjeneratës së fundit.
Otofon ne punojmë çdo ditë për t’ju ofruar aparatet më të përshtatshme të dëgjimit për ju, të aftë për të ndjekur stilin tuaj të jetesës dhe për të plotësuar të gjitha nevojat tuaja.

Kontroll falas i dëgjimit, provë falas 1-javore , asistencë pas shitjes gjithmonë e disponueshme dhe aparate dëgjimi të personalizuara dhe teknologjikisht të avancuara: në Otofon do të gjeni gjithmonë të gjithë mbështetjen që ju nevojitet për të vazhduar të shijoni çdo moment të vetëm të jetës suaj.

Misioni yne

Misioni ynë në ndihmë të degjimit është të ndihmojmë njerëzit të jenë në gjendje të dëgjojnë më mirë, të jenë më të lidhur me botën dhe njerëzit që i rrethojnë

Ne ofrojmë këshillim dhe ndihmë profesionale për zgjedhjen e pajisjeve të duhura të degjimit në varësi të nevojave dhe buxhetit të secilit klient. Ne kemi një ekip të specializuar të profesionistëve të degjimit që ofrojnë shërbime të testimit dhe vlerësimit të dëgjimit për të përcaktuar se cili është nivel i duhur i amplifikimit të zërit dhe teknologjia e duhur e pajisjes për çdo klient.

Aparatet e degjimit

Llojet e Aparateve te Degjimit

CIC – Komplet në kanal

CIC-komplet në kanal përshtatet thellë brenda kanalit të veshit duke u bërë puthuajse i padukshëm dhe shumë i diskret. Për dëmtim dëgjimi të mesëm-moderuar

RIC

Aparati pas veshit me reciver ne kanal ku ploteson te gjitha humbjet e degjimit pa ndryshuar madhesinë e tije me një përshtatshmëri të jashtëzakonshme për veshin tuaj

BTE – Pas veshit

BTE-të qëndrojnë në pjesën e pasme të veshit tuaj dhe lidhen me kanalin e veshit nëpërmjet një tubi që është pjesë e një kallëpi veshi dhe i përshtatshëm për të gjitha humbjet e dëgjimit

BTE OpenFit

BTE-të me përshtatje të hapur mbështeten në pjesën e pasme të veshit tuaj dhe lidhen me kanalin e veshit nëpërmjet një tubi të hollë. Tubi i hollë mundëson një cilësi më natyrale të zërit.

📱 Available on iOS and Android

Beltone Hearmax

Aplikacioni Beltone HearMax e bën të lehtë komandimin e aparateve të dëgjimit drejtpërdrejt nga pajisja juaj portative. Mund të ndryshoni programe dhe të bëni rregullime të lehta ose më të avancuara akustike dhe t’i ruani si të preferuara. Aplikacioni ju ndihmon të mësoni çfarë mund të bëni dhe si ta bëni. Mund dhe t’ju ndihmojë të gjeni aparatet e dëgjimit nëse ju humbasin. 

Dëgjoni të gjitha detajet në çdo drejtim

ReSound OMNIA po ndihmon përdoruesit e aparatit të degjimit të dëgjojnë nëpër zhurmë më mirë se kurrë më parë me përmirësimin e teknologjisë binaurale të drejtimit të zërit.

Përmirësim 150% në kuptimin e fjalëve.

ReSound OMNIA™ po ndihmon përdoruesit e aparatit të degjimit të dëgjojnë më mirë nëpër zhurmën me ndihmën e Front Focus dhe 360 All-Around, duke arritur një përmirësim prej 150% në kuptimin e fjalëve.

Blog informues rreth degjimit

Artikuj te ndryshem rreth degjimit dhe aparateve te degjimit. Informacione rreth kompanive me te mira ne fushen e aparateve te degjimit.

Aparatet e dëgjimit DIGITAL

Aparatet e dëgjimit DIGITAL janë teknologjia më e sofistikuar e aparatit të dëgjimit. Teknologjia dixhitale i jep auditologut kontrollin maksimal mbi cilësinë e zërit dhe karakteristikat e përpunimit të zërit, në mënyrë që të sigurojë kuptimin maksimal të të folurit. Aparatet dixhitale të dëgjimit janë të disponueshme që nga viti 1996. Rreth 99% e të gjithë aparateve të dëgjimit që shpërndahen tani janë dixhitale. Brenda teknologjisë dixhitale, ekzistojnë tre nivele: Niveli i hyrjes, niveli i mesëm dhe niveli i lartë.

Dëgjimi ka vlerë!

Humbja e dëgjimit mund të ndodhë në çdo moshë për këdo për arsye të ndryshme. Dëgjimi është një nga shqisat tona të vetme që funksionon vazhdimisht. Meqenëse dëgjimi ynë është një shqis kaq jetësor, ai kërkon vëmendje të veçantë. 

Follow Us

© Degjimi.al 2023

Ploteso Formularin

Na kontaktoni

Plotesoni formularin dhe na shkruani. 

Ose mund te na vizitoni ne Qendrat tona.

Rr. Qemal Stafa Nr.51 – Tirane

ose Qendra Otofon prane Bashkise Shkoder.