Modelet e aparatit të dëgjimit

Aparatet e dëgjimit janë të thjeshta për t’u përdorur dhe të personalizueshme për stilin tuaj të jetesës, kështu që ju mund të shijoni çdo moment të jetës tuaj.

Modelet e aparatit të dëgjimit

man_ite_1200x1700
Në vesh (ITE) Aparatet e dëgjimit insert-the-ear karakterizohen nga vendosja e marrësit plotësisht brenda kanalit të veshit, duke rezultuar në thuajse të padukshme.
young_man_ric_1200x1700
Marrësi në kanal (RIC) Aparati i degjimit me pranimës në kanal paraqet kombinimin perfekt midis efikasitetit dhe estetikës dhe është i përshtatshëm për çdo rrjedhë të dëgjimit të individit.
white_woman_bte_1200x1700
Pas veshit (BTE) Aparatet e dëgjimit pas veshit qëndrojnë në mënyrë diskrete pas veshit dhe e kanalizojnë tingullin në kanalin e veshit nëpërmjet një tubi të hollë e të pastër të lidhur me një kapëse veshi të bërë me porosi.

Aparate degjimi cilësi nga Beltone dhe Widex

Kjo është arsyeja pse, kur zgjidhni Otofon, ju merrni më shumë sesa thjesht një aparat dëgjimi. Ju merrni një partner për kujdesin e dëgjimit në krah në çdo hap të rrugës para, gjatë dhe pas blerjes.

Aparatet e dëgjimit Beltone Achieve janë më të mirat tona për t'ju ndihmuar të dëgjoni përmes zhurmës. Bëhuni pjesë e bisedës edhe në situata të zhurmshme - si restorante të mbushura plot ose ngjarje të mëdha.
WIDEX MOMENT™ ZË NATYRAL SI ASNJË TJETËR Ze i perkryer dhe cilesor si asnje aparat tjeter.. Degjim natyral si asnjehere me pare.
Një aparat dëgjimi ReSound ju jep gjithmonë një përvojë dëgjimi natyrale, të individualizuar dhe premium, duke iu përshtatur në mënyrë intuitive nevojave tuaja.
Dëgjimi ynë është jetik për lidhjen tonë me botën. Pasuroni përsëri shqisat tuaja me tinguj jete – ne e kemi bërë rrugën tuaj drejt dëgjimit më të mirë dhe sa më të lehtë. Aparate dëgjimi të dizajnuara për të punuar me qetësi dhe siguri me veshët tuaj për dëgjim vërtet të shkëlqyer.
Aparatet tona më të reja të dëgjimit me M & RIE (Mikrofoni dhe Marrësi në Vesh) mbledhin tinguj nga e djathta brenda veshit, duke përdorur formën e tij unike për të siguruar një përvojë të individualizuar me thellësi dhe drejtim më të madh.Beltone Imagine përshtatet me nevojat e pacientëve në të gjitha fushat.
Dhe nëse doni të mbështeteni? EVOKE bën automatikisht rregullime të aparatit të dëgjimit të përshtatshme për nevojat tuaja dhe mjedisin tuaj. Sigurimi i tingullit të shkëlqyer për një jetë të zënë nuk ka qenë kurrë më i lehtë.

Cilin aparat dëgjimi të zgjidhni?

Zgjedhja e një aparati dëgjimi është një hap i rëndësishëm. Për shkak se çdo person është i ndryshëm, zgjedhja juaj duhet të marrë parasysh një zgjidhje që i përshtatet stilit të jetesës dhe llojit të humbjes së dëgjimit. Ejani tek ne për një kontroll, audioprotezistet tanë do t’ju shoqërojnë në një udhëtim të personalizuar për të gjetur zgjidhjen më të përshtatshme për mirëqenien tuaj të dëgjimit.

Aparatet e dëgjimit DIGITAL janë teknologjia më e sofistikuar e aparatit të dëgjimit.

Teknologjia dixhitale i jep auditologut kontrollin maksimal mbi cilësinë e zërit dhe karakteristikat e përpunimit të zërit, në mënyrë që të sigurojë kuptimin maksimal të të folurit.

Çmimet e aparateve

Të gjitha aparatet e dëgjimit nga të tre klasat garantojnë cilësi të shkëlqyera të zërit dhe qartësi të të folurit.

Klasa bazë

400€ – 500€ 

Gama e mesme

600€ – 1000€

Niveli i larte

1100€ – 1600€

Pyetje te shpeshta

Pyetje e shpeshta qe na behen rreth aparateve te degjimit.

Ku prodhohen aparatet e dëgjimit të cilat i tregtoni?

Otofon e përfaqëson udhëheqësit botëror të prodhimeve të aparateve për dëgjim, kompanite nga danimarka GN Resound dhe Widex . Aparatet e tyre për dëgjim prodhohen në Bashkimin Europian.

Çfarë lloje të aparateve egzistojnë?

Egzistojnë dy lloje themelore të aparateve për dëgjim:
1.Aparat i cili vendoset pas veshit me tubë i cili hyn në kanalin e veshit
2. Aparat kanal I cili vendoset I tëri në kanalin e veshit

A është mjaftueshëm të mbaj vetëm një aparat për dëgjim?

Rekomandimi i gjithë specialistëve dhe ekspertëve që punojnë me dëmtimin e dëgjimit është që të mbahen dy aparate për dëgjim në të dy veshët përderisa egziston dëmtim në të dy veshët. Me dy aparate për dëgjim аrrihet zë natyral dhe cilësor, njohje më të mirë të zërit, orientim më të mirë në hapsirë, gamë më të gjerë të dëgjimit , kuptim më të mirë  më të relaksuar gjatë dëgjimit dhe pa mundim.

A mund të porositet aparati për dëgjim nëpërmjet internetit?

Para vendosjes së aparatit për dëgjim duhet të vini në ambientet e Qendrave Tona që të rregullojmë aparatin sipas rezultatit të dëgjimit që është kryer (audiometri) me ndihmën e kompjuterit dhe programit special dhe funksionin e tij që është në pajtim me dëmtimin e dëgjimit me të cilin personi do ta përdor.

Përse zgjasin pak bateritë?

Bateritë zgjasin relativisht më pak se sa presin njerëzit për shkak se aparatet punojn pa pushim gjatë gjithë ditës dhe poashtu për zërin e fortë në aparatet për dëgjim duhet sasi më e madhe e energjisë elektrike.

Çfarë pritet nga një aparat dëgjimi

Për sa i përket javëve të para me aparatin e dëgjimit, e rëndësishme është të bëni durim. Do të ketë një periudhë përshtatjeje ndërsa mësoheni sërish me dëgjimin. 

Ja disa këshilla për ju: 

Na kontaktoni

Ju keni te mundur te testoni dhe te provoni aparatet e degjimit per nje periudhe te caktuar kohore FALAS 

Follow Us

© Degjimi.al 2023

Ploteso Formularin

Na kontaktoni

Plotesoni formularin dhe na shkruani. 

Ose mund te na vizitoni ne Qendrat tona.

Rr. Qemal Stafa Nr.51 – Tirane

ose Qendra Otofon prane Bashkise Shkoder.