Blog


Humbja e dëgjimit. Si ndodh?

Humbja e dëgjimit. Si ndodh?

Humbja e dëgjimit që ndodh gradualisht për shkak të moshës (presbycusis) është e zakonshme. Rreth një e treta e njerëzve midis moshës 65 dhe 75 vjeç kanë një shkallë humbjeje dëgjimi. Për ata më të vjetër se 75,......