Audiologji


Fakte rreth humbjes së dëgjimit

Fakte rreth humbjes së dëgjimit

Humbja e dëgjimit : Miliona njerëz në të gjithë botën jetojnë me probleme të dëgjimit. Pjesa më e madhe e këtyrepersonave jetojnë në vendet me të ardhura të ulëta dhe të mesme.Ndërgjegjësimi për rreziqet që shkaktojnë humbjen e......