SHERBIMET E OFRUARA PRANE QENDRAVE TONA

Pranë Qendrave Otofon do të gjeni një gamë të gjërë të shërbimeve që i përkushtohen aparatit akustik (veshi). Të gjitha këto shërbime janë ndërtuar në një formë të tillë që në përfundimin e tyre të krijohet një panorame e qartë mbi problematikën dhe gjenezën e këtyre problemeve, në rast se janë më shumë se një.

Asistencë, profesionalizëm dhe teknologji në mbi 7 Qendra Dëgjimi

7

QENDRA DEGJIMI OTOFON

woman-hearing-test-scaled
Matje Degjimi (Audiograme)
widex-hearing-aids-header
Protezim Akustik
vizita orl
VIZITA ORL Dr. Dritan Vasili
Servis
Servis dhe mirembajtje

SHERBIMET E OFRUARA

Pranë Qendrave Otofon do të gjeni një gamë të gjërë të shërbimeve që i përkushtohen aparatit akustik (veshi).

Matja e Degjimit (Audiograma)

Testi i dëgjimit sherben për të vleresuar pragun e degjimit te pacientit. Konkretisht, audiometri i perdorur në Qendrave tona është i llojit tonal.

Aparate Degjimi

Aparate Degjimi Widex dhe Resound. Teknologji Daneze.. Produktet tona jane nga me te vegjelit dhe me diskretet me teknologjin me te larte. Gjithashtu aparartet tona pershtaten me cdo humbje degjii dhe stil jetese qe ju beni.

Vizita ORL (Dr. Dritan Vasili)

Mjek Otorinolaringolog prej 25 vjetësh në diagnostikimin dhe trajtimin bashkëkohor të sëmundjeve të veshit, hundës dhe
fytit, specializuar ne Kirurgjinë e Veshit dhe trajtimin e sëmundjeve të tij.

Shërbimi Teknik

Me nje ekipt e kualifikuar qe eshte teresishte i familjarizuar me te gjitha problemet e lidhura me aparatet e degjimit ofrone me kujdes te gjitha riparimet e mundshme. Sherbimi i pastrimit te aparateve te degjimit, mirembajtjen dhe pastrimet rutine te tyre.

Mos hezitoni te na kontaktoni

Per cdo problem ne lidhje me degjimin dhe aparatet e degjimit mund te kontaktoni me ne. 

Çmimet e aparateve

Të gjitha aparatet e dëgjimit nga të tre klasat garantojnë cilësi të shkëlqyera të zërit dhe qartësi të të folurit.

Klasa bazë

400€ – 500€ 

Gama e mesme

600€ – 1000€

Niveli i larte

1100€ – 1600€

Follow Us

© Degjimi.al 2023

Ploteso Formularin

Na kontaktoni

Plotesoni formularin dhe na shkruani. 

Ose mund te na vizitoni ne Qendrat tona.

Rr. Qemal Stafa Nr.51 – Tirane

ose Qendra Otofon prane Bashkise Shkoder.