Jemi ne sherbim per tju rikthyer degjimin.

E veçanta e Qendrave Tona

Objektivi i Qendres Otofon eshte te permisoje kualitetin e jeteses te individeve qe kane humbur ose kane problem me degjimin. Ofrojm nje vleresim te plote te degjimit tuaj plotesisht falas nga audioprotezistet tane te specializuar.

Informohu rreth degjimit

Follow Us

© Degjimi.al 2023

Ploteso Formularin

Na kontaktoni

Plotesoni formularin dhe na shkruani. 

Ose mund te na vizitoni ne Qendrat tona.

Rr. Qemal Stafa Nr.51 – Tirane

ose Qendra Otofon prane Bashkise Shkoder.